Це рецепт від Вікторії Попін. За яке їй велике дякую, бо пиріг неймовірно смачний.
Ингредиенты
- масло вершкове 100 г.
- цукор 200 г.
- цукор для посипки 2 ст. л.
- борошно 230 г.
- розпушувач тіста 1 1/2 ч.л.
- щіпка солі
- яйця 1 шт.
- молоко 120 мл.
- ванільний цукор 8 г.
- полуниця 500 г.
Духовку розігріти до 170 ° С.
Роз'ємну форму (круглу або прямокутну), застелити пергаментом( краї змастити тонким шаром вершкового масла).
Масло збити з цукром.
Додати яйце, молоко і ванільний цукор продовжуючи збивати.
В окремому посуді змішати борошно, сіль і розпушувач.
Постійно мішаючи тісто, поступово підсипати борошно, мішати до повного змішування.
і викласти зверху полуницю. Посипати зверху пиріг цукром.
Поставити пиріг в розігріту духовку. Пекти 40-50 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиУявляю його аромат! Але сьогодні у мене на черзі велика порція твоїх творожних пиріжків! Хоча...все може бути, полуничка у мисочці
Женя, дуже і дуже його рекомендую, пиріг неймовірний а аромат який, коли він печеться .... ванільний цукор і полуниця.........це можна втратити свідомість
Не вмовляй, полуниця — завтра! Сьогодні ми дружно втрачаємо свідомість від м'ясних сирних пиріжків!
Просто і смачно.
Дякую Так і є
Выглядит очень аппетитно. Нужно обязательно приготовить, спасибо за рецепт
Дякую! Він дуже смачний виходить Готуйте на здоров"я! Чекаю на враження!